Netflix for ME-interesserte?

 
 

Alle tidligere foredrag fra Invest in ME har blitt gjort tilgjengelig på nett. Hvis du har eller er interessert i ME, kan du nå se nesten 200 videoer fra konferanser så langt tilbake som 2006.

 

Invest in ME Research er en uavhengig og veldedig organisasjon fra Storbritannia, som jobber med å finne, tilrettelegge og finansiere en strategi for biomedisinsk forskning på ME, ellers kjent som myalgisk encefalopati. Organisasjonen arbeider også med å fremme mer kunnskap om ME, og har som mål å øke bevisstheten om sykdommens effekter på både pasienter og pårørende.

 

Hvert år har Invest in ME Research et arrangement hvor både forskere, fagfolk og pasienter involveres. Ifølge Norges ME-forening, har noen av de mest kjente forskerne på ME-feltet hold presentasjoner på disse arrangementene, og konferansen vokser seg stadig større.

 

Nylig lanserte organisasjonen en side hvor de delte lenker til tidligere konferanser. Her har de tilgjengeliggjort rundt 200 videoer fra konferanser så langt tilbake som 2006, som alle kan se helt gratis på nett. Norges ME-forening skriver på sin nettside at det er mye interessant i disse videoene, og at for de forskningsinteresserte kan kanskje dette være et alternativ til Netflix.   

Previous
Previous

Hormonfri prevensjon for kvinner – gladsak eller nok en ansvarsbyrde?

Next
Next

Slik kan menstruasjonssyklusen din påvirke treningsøkta